Weimarstraat ondernemers in het authentieke deel 3

Ondernemers in het authentieke deel 3 Weimarstraat.

In dit deel zijn de meeste winkels gevestigd! Ook is er extra aandacht besteed (nog steeds) aan de uitstraling. We laten zoveel mogelijk de oude glorie weer herleven.

Een authentieke Weimarstraat deel 3 woon- winkelstraat met extra straat ensemble waardes.

Een straat waar het gezellig vertoeven is met leuke aparte ondernemers.

Wijnwinkel

Foto eigendom van WK.

De Winkel van Wijnklas - Weimarstraat 364

De winkel van Wijnklas is een wijnwinkel en cursuslocatie gelegen aan de Weimarstraat 364 in Den Haag. De wijnwinkel is geopend van woensdag t/m zaterdag van 11 tot 18 uur. Daarnaast worden er wijncursussen gegeven voor zowel beginners als voor gevorderden.

Houd ook de Wijnklas Instagram en Facebook in de gaten voor je wekelijkse dosis mooie wijnen, domeinen, wijnweetjes en aanbiedingen.

Over Wijnklas.

Je smaak ontdekken

Het aanbod van wijnen is immens. Je kunt overal wijn kopen: in de supermarkt, de speciaalzaak en online. Helaas kun je vaak maar weinig proeven en zijn de beschrijvingen van de wijnen summier, waardoor je niet precies weet wat je koopt. Soms blijf je daarom bij dezelfde wijn omdat je weet dat je die lekker vindt. Dat is jammer, want er is zoveel te ontdekken.

Omdat smaak persoonlijk is, wil Wijnklas jou laagdrempelig kennis laten maken met verschillende wijnen en wijnstijlen door wijnproeverijen en wijncursussen te organiseren. Hierbij ligt steeds de nadruk op het proeven van wijn en het vergroten van jouw wijnkennis. Want hoe meer je proeft en hoe meer je weet, hoe eenvoudiger het is om die wijnen te kiezen die jij het lekkerste vindt.

Voor verdere informatie: Wijnklas Weimarstraat 364.

 

De Lamellen Gigant

Foto eigendom DLG

De Lamellen Gigant - Weimarstraat 358

Uw Specialist in zonwering.

Voor verdere informatie: info@delamellengigant.nl

Hit & Run

Foto eigendom H&R

Hit & Run Vintage Store  Woonwinkel - Weimarstraat 344

Hit and Run Vintagestore biedt een unieke selectie vintage meubels en kunstwerken aan uit de jaren '50, '60 en '70 voor een eerlijke prijs. Zorg ervoor dat je regelmatig binnenloopt; nieuwe (oude) spullen worden dagelijks aan de collectie toegevoegd. Hit and Run doet ook aan inkoop. Voor meer info kun je altijd bellen naar: 06-43959875 of voor meer info over inkoop klik je op deze link.

 

Ria Becker 07.11.2022 15:34

Heel fijn dat zo een site bestaat

Nieuwe reacties

07.11 | 15:34

Heel fijn dat zo een site bestaat

24.10 | 19:33

Deze pagina is erg duidelijk om wat hier gaat in onze wijk.Ik hoop dat veel mensen mensen zich inzetten.